جزوه اصول طراحی کامپایلر به زبان فارسی . مترجم یا همگردان یا کامپایلر برنامه یا مجموعهای از برنامههای کامپیوتری است که متنی از زبان برنامه نویسی سطح بالا (زبان مبدا) را به زبانی سطح پایین (زبان مقصد)، مثل اسمبلی یا زبان سطح ماشین، تبدیل میکند. خروجی این برنامه ممکن است برای پردازش شدن توسط برنامه دیگری مثل پیونددهنده مناسب باشد یا فایل متنی باشد که انسان نیز بتواند آنرا بخواند. مهمترین علت استفاده از ترجمه کد مبدا، ایجاد برنامه اجرایی میباشد. برعکس برنامهای که زبان سطح پایین را به بالاتر تبدیل میکند را decompiler گوییم. ترجمه کامل کد منبع برنامهای از یک زبان سطح بالا به کد شیء، پیش از اجرای برنامه را همگردانی یا کامپایل میگویند. به بیان ساده، کامپایلر برنامهای است که یک برنامه نوشته شده در یک زبان خاص ساختیافته را خوانده و آن را به یک برنامه مقصد (Target Language) تبدیل مینماید. در یکی از مهمترین پروسههای این تبدیل، کامپایلر وجود خطا را در برنامه مبدأ اعلام مینماید. در اولین نگاه، تنوع کامپایلرها ممکن است به چشم نیاید. تعداد بسیار زیادی زبانهای منبع وجود دارند که دامنه آنها از زبانهای شناخته شده مانند فرترن و پاسکال تا زبانهای خاص منظوره گسترده است. زبانهای مقصد نیز گستردگی متناظر با این زبانها دارند. یک زبان مقصد ممکن است زبان برنامهسازی دیگر یا زبان ماشین یا … باشد.
نام کتاب : دانلود جزوه اصول طراحی کامپایلر به زبان فارسی
نویسنده : سیده فاطمه نورانی
زبان : فارسی
تعداد صفحات : ۲۴۷
فرمت کتاب الکترونیک : PPT
جزوه اصول طراحی کامپایلر به زبان فارسی
جزوه اصول طراحی کامپایلرها مربوط به درس اصول طراحی کامپایلر در رشته کامپیوتر می باشد که توسط سيده فاطمه نوراني در گروه کامپیوتر دانشگاه پیام نور تهیه شده است . این جزوه بصورت اسلاید وار مناسب برای تدریس بوده و مشتمل بر ۲۴۷ اسلاید می باشد که فصول زیر را شامل می شود :
مقدمه اي بر کامپايلر
نحو زبان و تجزيه
تحليلگر لغوي
تحليل نحوي
برای دریافت این کتاب بصورت کامل و یکجا می توانید از لینک زیر کمک بگیرید.
برای دریافت فایل بر روی دکمه دانلود کلیک کنید.
اصول طراحی کامپایلر, جزوات مهندسی کامپیوتر, جزوه درسی اصول کامپایلر, جزوه کامپایلر, زبان سطح پایین, فاطمه نورانی, مترجم, همگردان, کامپایلر, کامپایلرها
بدون دیدگاه